Hale MİNARECİ - Müdür Yardımcısı

1976 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Kadıköy Gazi Mustafa Kemal Paşa İlkokulu’nda, Ortaöğrenimi Özel Ahmet Şimşek Koleji’nde, Yükseköğrenimini 19 Mayıs Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisansı yaptı.

2001 yılında Kadıköy Turhan ve Mediha Tansel İlköğretim Okulunda göreve başladı. Ardından Kadıköy Lisesi ve görevlendirme isteğiyle Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde çalıştı.

2011 yılında Pendik Cemile Çopuroğlu Ortaokuluna tayin istedi. 2014 yılında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 2019 yılında Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne tayin istedi.  Halen okulumuzda Müdür Yardımcılığı görevine devam etmektedir.