Ekm

Okulumuz psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni Figen Mutlu Güler tarafından 12/A-B-C AL sınıfı öğrencilerine YKS sunumu yapılarak , öğrenciler TYT- AYT - YDT hakkında bilgilendirilmiş ve öğrencilerin konu ile ilgili soruları cevaplandırılmıştır. Ayrıca öğrencilerin sınıf panoları için YKS konu odaklı çalışma programı ve günlük ders çalışma planı örnekleri hazırlanarak sınıf panolarına asılmıştır.

Ekm

Nis

Okulumuz Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak "e-Twinning Okul Başvurumuz" Tamamlanmıştır.

Şbt

Okulumuz psikolojik danışmanları tarafından 21.02.2023 salı günü saat 13.30 da konferans salonunda, sayın Velilerimize, "Psikososyal Destek Eğitimi Deprem ve Travmalar konulu Aile oturumu-semineri gerçekleştirilmiştir. Seminerimizin faydalı olduğunu düşünmekteyiz. Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.