Şbt

22.02.2023 tarihinde e-twinning kulübümüz panasunu hazırkamıştır. Kulüp öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

13.01.2023 tarihinde öğrencilerimize SİBER ZORBALIK konusunda eğitim verildi.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Düzenlenen "Aile Okulu Eğitimi" Projesi Kapsamında Okulumuzda 2.cisi Yapılan Eğitime Katılan Velilerimize Katılım Belgeleri Okul Müdürümüz Sn.Dr.Melike TAĞUDAR ve Müdür Başyardımcımız Sn.Yücel Aksu Tarafından takdim edilmiştir.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından, İl Milli Müdürlüğü Veli Akademileri Projesi kapsamında, 28.12.2022 tarihinde, saat 13.30 da, okulumuz konferans salonunda, "Kariyer ve Hedef Belirleme" konulu seminer, Velilerimize, verilmiştir. Yararlı olduğu düşünülmektedir. Katılımları için velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından, 14.12.2022 tarihinde, okulumuz konferans salonunda, anaokolu Velilerimize, "Okulöncesi Çocuklarda davranış Yönetimi ve Sınır Koyabilme" konulu sunum-seminer gerçekleştirilmiştir. Seminerimiz, verimli ve keyifli geçmiştir. Katılım sağlayan tüm Velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda 30 Kasım 2022 Çarşamba günü konferans salonumuz da Bilişim Teknolojileri alanı öğrencilerimize ve üniversite de bilişim bölümü düşünen Anadolu Lisesi öğrencilerimize Yazılım Mühendisi Anıl Alan tarafından meslek tanıtımı yapışmıştır. Misafirimiz akademik başarı ve kariyer gelişimi ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi. Onların merak ettikleri soruları yanıtladı. Hedefleri belirlemenin ve isteklere ulaşmanın yolunun kişinin kendisinden geçtiğini vurgulayan Anıl Alan öğrencilerimizle keyifli bir program gerçekleştirdi.

Ara

Okulumuz 11. Sınıflara ve 12 A-B-C AL sınıflarındaki öğrencilere Kasım ayında Öğrenme Teknikleri adlı sunum yapılarak, öğrenme sürecini kolaylaştıran, verimli çalışmayı arttıran Feynman, Pomodoro ve Zihin Haritaları Teknikleri hakkında bilgi verilerek uygulama süreci anlatılmıştır. Ders çalışma programını nasıl hazırlayacakları bilgisi verilerek her dınıfa örnek ders çalışma programı panolarına asılmıştır. Ayrıca TYT çalışma program örnekleri ve konularını içeren programlarda panolara asılarak öğrencilere gerekli bilgiler verilmiştir.

Kas

Okulumuz Öğretmenler Voleybol Takımı Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvasında öğretmenlerimiz şampiyonluk yolunda Fuat Köprülü İlkokulunu 2-0 yenerek finale yükselmiştir. Öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuz bilek güreşi A takımı İstanbul şampiyonasında  iki birincilik ,üç ikincilik ve  dört tane üçüncük almışlardır, bugün yapılacak B gurubu maçlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım 2022 tarihinde saat 09'u 05 geçe çalan siren sesiyle birlikte 2 dakika süreyle Atamızın anısına saygı duruşuna geçilerek ardından istiklal marşı okunmuştur. Okul Müdürümüz Dr. Melike Tağudar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan törenimizde okulumuz Atatürkçü Düşünceyi Geliştirme Kulübümüzün düzenlemiş olduğu "Atatürk'ü Özlüyorum" konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Dr. Melike Tağudar ve kulüp öğretmenlerimiz eşliğinde ödülleri verilmiştir. Ardından Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencimize ödülü Okul Müdürümüz Dr. Melike Tağudar tarafından verilmiştir. Törenimiz okul koromuzun Atatürk'ün sevdiği şarkılarla düzenlemiş olduğu vals dansı eşliğinde devam etti.

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi özlem ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıldönümünü coşkuyla kutladık.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz,Okul Müdürü Sayın Dr.Melike Tağudar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, anasınıfı öğrencilerinin dans gösterisi, şiirler,özlü sözler  ve okul korosu ile devam etti.Töreni hazırlayan okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Gülçin Malkaralılar  ve Mehmet Ali Özbay'ı,Tarih Öğretmenimiz Nevin Sibel Kesici'yi,Bilişim Öğretmenimiz Şerafettin  Kubuş'u ve Müzik Öğretmenimiz Gülser Acar Aytürk 'ü tebrik ediyoruz.

Ekm